L’edició d’enguany comptarà amb la col·laboració del mercat When East Meets West, tal i com es va anunciar ahir al Festival de San Sebastián

Després de l’èxit de la seva primera edició al 2014, la secció Primer Test del Festival REC torna a obrir la seva convocatòria per a projectes en fase de postproducció que vulguin rebre l’assessorament d’agents audiovisuals internacionals. Distribuïdors, programadors i agents de vendes tornaran a oferir ajuda als directors i productors per tal afavorir l’èxit i l’entrada al mercat internacional de les obres participants.

A més, aquesta nova edició de Primer Test compta amb importants novetats, com la col·laboració amb el mercat del Festival de Cinema de Trieste, When East Meets West, que es va fer púbica ahir durant un acte de presentació en el marc de la 23a edició del Festival de Cinema de San Sebastián.

Gràcies a aquesta col·laboració, un dels projectes presentats a Primer Test serà seleccionat per participar a When East Meets West, un dels mercats de projectes i coproduccions internacionals més importants d’Europa de l’Est. La pel·lícula seleccionada es projectarà davant d’un grup d’agents internacionals durant la propera edició del Festival de Cinema de Trieste, que tindrà lloc entre el 22 i el 30 de gener del 2016.

Les bases de Primer Test 2015 ja estan disponibles i es poden consultar aquí. 

[:]