El Festival REC ha obert una convocatòria per il·lustradors, dissenyadors i altres creadors de la província de Tarragona que vulguin desenvolupar la imatge de la seva quinzena edició. D’aquesta manera, el REC pretén donar un pas més com a impulsor del talent local, en l’any en què celebrarem el 15è aniversari del Festival.

Si voleu presentar-vos al concurs, cal que envieu a l’adreça especificada a les bases el vostre portfolio i un primer esborrany de la vostra proposta d’imatge. De les propostes rebudes se’n seleccionaran tres, que rebran una compensació econòmica per desenvolupar dues aplicacions de la imatge proposada. Finalment, el guanyador del concurs, que desenvoluparà tota la imatge del Festival i rebrà una compensació de 2000 euros, s’escollirà d’entre aquests tres finalistes i es donarà a conèixer el 28 de setembre. La recepció de les propostes estarà oberta fins al proper 7 de setembre.

CONSULTEU LES BASES DEL CONCURS

[:]