Després de les projeccions realitzades durant el mes d’abril, la guanyadora de la Semaine de la Critique el 2014 i del REC 2014 continua sent demanada pels espectadors. THE TRIBE torna aquest mes als cinemes Zumzeig i a La Casa Encendida amb el recolzament del Festival REC.

Al Zumzeig, les projeccions es duran a terme a partir del 8 de maig (consulta el programa en PDF). A La Casa Encendida, la pel·lícula es podrà veure en una única sessió, el 24 de maig a les 20 h (+info).

Paral·lelament, en aquest mes de maig viurem l’estrena d’altres films que van passar pel REC com LAS ALTAS PRESIONES, Menció Especial del Jurat Jove. Després de tenir la seva estrena catalana al desembre a Tarragona i passar per certàmens com el D’A, el 8 de maig el film arribarà a pantalles de tota Espanya.

També ens plau anunciar la première a festivals de pel·lícules que han participat de les nostres activitats professionals, com GAME OVER, d’Alba Sotorra (“Primer Test”), estrenada a Màlaga i a Documenta Madrid, o LA MUERTE EN LA ALCARRIA, de Fernando Pomares (“One-To-One”), que s’ha estrenat al prestigiós Visions du Reel, a Suïssa.

[:]