Mentre 2 otoños, 3 inviernos continua als cinemes, i s’espera les estrenes aviat deLos hongos o 52 tuesdays, el Festival REC dóna un pas més en el recolzament de nous directors amb la distribució de The Tribe. El film, que va ser premiat ex aequocom a millor Opera Prima al REC 2014, tindrà aquest mes d’abril una primera entrada a les sales, a les ciutats de Barcelona i Madrid. Després del seu recorregut per festivals arreu del món, la pel·lícula es podrà veure als cinemes Zumzeig, a Barcelona, en quatre sessions: dijous dia 9 d’abril a les 21:20, dissabte 11 a les 22 h, diumenge 12 a les 21:10 i dimarts 14 d’abril a les 21:30.  A Madrid, el film es projectarà a La Casa Encendida dissabte 18 d’abril i diumenge 24 de maig, a les 20 h. The Tribe, dirigida per Miroslav Slaboshpitsky, es va estrenar el passat 2014 a Cannes, on va aconseguir el premi de a la Semaine de la Critique. El film també va obtenir el FIPRESCI als Premis del Cinema Europeu,  i ha estat la millor opera prima europea de l’any segons l’Acadèmia Europea de Cinema (Discovery Award als EFA Awards).[:]