XXIII Edició: del 22 de novembre al 26 de novembre de 2023

Teatre Metropol

Projeccions prèvies al CaixaForum Tarragona

El projecte ‘OFF THE WALL’ arriba a Rouen i a Montevideo

El programa OFF THE WALL ha arribat aquest mes al 33 Festival Internacional del Uruguay, que se celebra entre l’1 i el 12 d’abril a Montevideo. Des del Festival, que es troba ja en els seus darrers dies de projeccions, s’ha destacat el gran èxit de públic i la bona acollida de les pel·lícules del programa. OFF THE WALL estarà present també a la desena edició del festival ‘À l’Est du Nouveau’ de cinema europeu, que tindrà lloc a Rouen (França)  del 17 al 24 d’abril. A més, el projecte OFF THE WALL col·laborarà durant aquest mes a un nou festival que neix a Barcelona, SerializadosFest, amb la projecció del film Disco & Atomic War el proper divendres 17 d’abril (+info).[:]