Liliana Torres, guanyadora del Premi de la Crítica 2013 (“Family Tour”). Foto: Jaime Andrés Rojas Mickan

Estàs treballant en un llargmetratge en fase de post-producció i busques assessorament? Tens talent, ja estàs donant els últims retocs al teu projecte, però t’has perdut en un mar de dubtes? T’ha passat la data límit per presentar-te a la nova convocatòria Primer Test del REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona?
Avui és el teu dia de sort! Fent cas a les demandes de productors i professionals del sector, el Festival REC ha decidit ampliar el termini de la convocatòria Primer Test  per llargs en post-producció fins el 31 d’octubre. Encara ets a temps d’emplenar el formulari i convertir-te en un dels tres creadors novells que presentaran els seus treballs a porta tancada a un conjunt d’agents i decision makers. T’aconsellaran per acabar el muntatge, et guiaran i t’ajudaran en el llançament del producte als circuits comercials. Llegeix les bases i aprofita aquesta oportunitat única de trobar respostes a les teves preguntes.
En la seva aposta per descobrir i promocionar els nous talents, el REC fa un pas endavant amb aquesta proposta innovadora per donar suport i acompanyar als creadors a l’inici de la seva carrera. Aquest espai inèdit pretén generar discussions creatives i constructives per acabar d’ajustar les obres i impulsar la seva entrada al mercat internacional. Les jornades de Primer Test es realitzaran els dies 5 i 6 de desembre, durant la celebració del REC, on els autors seleccionats podran interaccionar amb els creadors dels millors debuts de la temporada, que acaben de viure el procés pel que ells s’estan preparant.
Què estàs esperant?

Si necessites algun aclariment, ens pots enviar un mail a produccio@festivalrec.com. T’avancem en primícia alguns dels membres del grup d’experts:

VIOLETA BAVA
Programadora de cinema i productora. Delegada de cine espanyol i sud-americà al Festival de Cine de Venècia i a Doha (Qatar). Panelista a Torino Film Lab, on assessora i ajuda a donar forma a projectes. Directora de BAL LAB, la fàbrica audiovisual de l’argentí BAFICI.

PAMELA PIANEZZA
Programadora de cine i periodista. Membre del comitè de selecció de la Setmana de la Crítica del Festival de Cannes, i col·laboradora de diversos esdeveniments. Editora en cap de Tess Magazine, crítica de cine a Liberation, GQ, i altres publicacions.

MATTEO OLEOTTO
Director i actor italià. Premi del Públic a la Mostra de Venècia 2013, entre molts altres guardons, amb “Zoran Il mio nipote scemo”. Va visitar diversos festivals amb els seus curts, i el seu primer llarg l’ha portat un pas més enllà, obrint-se pas a les taquilles de diversos països europeus com Alemanya, Eslovènia, països balcànics amb Operation Kino (Sarajevo IFF), al mateix temps que experimentava els diversos models de distribució.