Joe Crepúsculo i Nacho Vigalondo protagonitzaran la nit més extravagant el 6 de desembre a la Sala Zero

L’oferta de REC LANUÍ es completa un concert visual al Groove Bar, una sessió golfa de cloenda i una festa a la sala El Cau

Quan toquen les 12 de la nit, el Festival REC es torna insòlit i extravagant. Com cada any, a partir de la mitjanit la festa més surrealista prendrà el relleu de les sessions de cinema amb butaca, els debats amb els directors i les jornades professionals.

La pitjor de les pitjors serà la Nit Bizarra del dissabte 6 de desembre a la Sala Zero, protagonitzada enguany pel cantautor tecno pop Joe Crepúsculo acompanyat del seu ‘go-go’ particular “Alacrán” (alter ego del mediàtic el director i actor Nacho Vigalondo). I per si això fos poc, abans de començar l’espectacle, els programadors del festival s’han aliat amb el ‘turmix’ de la banda de periodistes culturals La Inercia per oferir-nos una projecció de rareses soviètiques. Serà un especial Soviet Bizarro memorable.

Però el REC LANUÍ no s’acaba amb la Nit Bizarra. El 5 de desembre Truna y sus Monstruos conqueriran el Groove Bar amb un concert visual d’electrònica, acústica, violencel i altres bitxets. L’artista visual i sonor, que fa uns anys va sorprendre a tothom al concurs de Live Cinema, portarà a Tarragona un nou espectacle de monstres, animals i música dins i fora la pantalla.

I la tercera i última festa nocturna serà el 7 de desembre. Després de la projecció especial de cloenda de “Magical Girl” (Millor Pel•lícula i Millor Director a San Sebastian), en sessió golfa, el REC se’n va a fer l’última copa a la sala El Cau.