Diumenge a les 11:30 hores es projectarà la pel·lícula coreana “Lifi, una gallina tocada de l’ala”, doblada al català

És una de les animacions més taquilleres d’Àsia

La iniciativa compta amb la col·laboració de les Nits de Cinema Oriental de Vic

Tres festivals i un objectiu: portar les famílies al cinema. Per tercera vegada, el Minipop, el REC i les Nits de Cinema Oriental de Vic s’han aliat per organitzar una sessió de cinema familiar a l’Antiga Audiència dins de la catorzena edició del Festival Internacional de Cinema de Tarragona. La pel·lícula es projectarà doblada al català diumenge, 7 de desembre, a les 11:30 hores. A la sortida, a les 13 hores aproximadament se servirà un vermut minipopero. El preu de l’entrada per un adult i un nen/a serà de només 5 euros.

L’animació escollida per l’ocasió és Lifi, una gallina tocada de l’ala, una producció sudcoreana del 2011. Basada en un llibre infantil molt popular a l’Àsia, Lifi s’ha conver­tit en una de les pel·lícules d’animació més taqui­lleres al con­tinent. La directora Oh Sung-yoon explica una història sobre la llibertat, l’amistat i l’amor maternal.

Lifi viu en una granja amb altres gallines que ponen ous en un tancat, però aquesta vida l’avorreix i decideix marxar. Lifi arribarà a la natura i allí viurà mil i una aventures, coneixerà altres animals i es toparà amb un simpàtic aneguet que no té mare.