data
Live Cinema

El Festival REC’09 incorpora per segona edició i dintre de la seva secció REClanuí, un programa d’espectacles de Live Cinema, concepte que es refereix a aquelles pràctiques artístiques que de manera experimental afronten la narració audiovisual en temps real

Dimecres 29 d'Abril
MITOSIS NEURONOISE (Lanzarote)
+ AMOR
- NEGATIVO (Sevilla)
Dijous 30 d'Abril
LUMA XX+XY visuals (Roma)
ME AND BLANCHE ME&BLANCHE (Madrid / Florencia)
MENEO
MENEO (Barcelona)
Divendres 1 de Maig
DIGITAL CHINA THE DIGITAL CHINA PROJECT (Barcelona)
1+1 = 3 RAFAËL (Berlín)
ERROR- HORROR DJ ERROR – VJ HORROR (Valencia)

MITOSIS

NEURONOISE (Lanzarote)

www.neuronoise.org

Mitosis és un projecte en el qual conflueixen vàries disciplines: arts escèniques, interactivitat i nous mitjans, música, so i vídeo. Aquesta obra està formada per sistemes parcialment interactius i instruments d’interpretació musical no convencionals, dissenyats i desenvolupats a mida i vinculats a la creació de so, imatge i llum en temps real. Mitosis amb aquesta orquestra audiovisual proposa un viatge a l’interior d’aquella cosa quotidiana, elemental i primigènia: l’origen de la vida.

Dimecres 29 d'Abril, 24:30 h

+ AMOR

- NEGATIVO (Sevilla)

www.welovecinema.net


+AMOR és la projecció d’una passió per les arts audiovisuals, l’expressió d’una investigació i un desenvolupament personal en el coneixement del vídeo en directe. +AMOR s’alimenta de les característiques de la electrònica i la programació amb Isadora, buscant introduir a l’espectador en un nou concepte cinematogràfic que s’allunya del típic visionat de pel·lícula en cinemes al que estem acostumats.

Dimecres 29 d'Abril, 1:15 h

LUMA

XX+XY visuals (Roma)

www.xxxyvisuals.com

Luma és un projecte audiovisual que es desenvolupa amb una sola imatge, que es processa a través d’una sèrie d’efectes i paràmetres combinats amb el fi d’obtenir la màxima expressivitat de l’obra, que a la vegada es caracteritza per la lentitud dels seus moviments. Luma juga amb el so, la creació d’espai i temps. Luma no és estàtica sinó dinàmica. Es crea durant el procés de convertir-se en visible, de convertir-se en temps.

Dijous 30 d'Abril, 24:30 h

ERROR- HORROR

DJ ERROR – VJ HORROR (Valencia)

www.errorvideo.com

ERROR-HORROR és una insòlita i intensa sessió de vídeo amb sons electrònics que proporcionen a l'espectador un massatge audiovisual i neuronal al límit del caos. Allà on la frontera entre la psicodèlia, la ciència electrònica i la raó es barregen entre si.

Divendres 1 de Maig, 2:00 h

ME AND BLANCHE

ME AND BLANCHE (Madrid / Florencia)

www.mynameisblanche.com

Me&Blanche és un projecte audiovisual centrat en la creació mitjançant transparències, atmosferes i pastissos. És un viatge en un món ple d'olors, colors i joguines, establert amb la fusió gràfica, les fotografies i el vídeo, amb el so dolç i rítmic de la Me. Me&Blanche es crea a partir dels records de la infància, excavant en el passat per elegir els objectes i les atmosferes que realment ens fan sentir nen un altra vegada.

Dijous 30 d'Abril, 1:15 h

1+1 = 3

RAFAËL (Berlín)

www.leafar.be

1+1=3 és un trencaclosques on les fotografies, vídeos, diapositives, fotocòpies són les peces que hi encaixen. Alguns cops es desordenen i creen una altra història…

L’objectiu d’aquesta performance es mesclar totes les peces del projecte, sempre en desordre. Cada directe, Rafaël reescriu una nova història.

Divendres 1 de Maig, 1:15 h

DIGITAL CHINA

THE DIGITAL CHINA PROJECT (Barcelona)

www.thedigitalchina.com

És innegable la influència cada vegada més gran de la cultura oriental en el nostre entorn. Sense adonar-nos, el potent avanç econòmic de la Xina s’expressa en un combinat de filosofia, tècnica, art i artefactes que ens sorprenen. Intentem entendre, acostar-nos, conèixer una mica més aquesta cultura infinitament rica i mil·lenària. Digital China és un concert audiovisual d'arrel electrònica que combina la performance en viu d'instruments tradicionals xinesos amb loops, textures, joguines electròniques i ordinadors.

Divendres 1 de Maig, 24:30 h

MENEO

MENEO (Barcelona)

http://entter.com/meneo

Meneo és una banda 2-man A / V amb seu a Barcelona. Està formada per: VJ Entter i Rigo Pex. Bàsicament, un concert de Meneo implica jugar amb cançons 8bit directament amb una Gameboy, o executar el programari lsdj amb projeccions simultànies. Els xocants blips epilèptics i les visuals retro ens condueixen a una atmosfera calenta i picant. A vegades provocada pels dos artistes i d’altres per una multitud orientada a l'experiència d’una conducta desordenada, hem assistit a moments de treure’s la roba per complet durant el ball, submergits en un ambient profund i ple de ritme.

Dijous 30 d'Abril, 2:00 h
Programa per dies
ABRIL - MAIG 2009

DS

DG

DL

DM

DX

DJ

DV

DS

1
2
Spots
Prèviament a REC ...
logo festivalrec