XX Edició: del 2 al 8 de desembre de 2020

Edició Física: Teatre Tarragona // Edició online a Filmin del 26/11 al 16/12

Projeccions prèvies al CaixaForum Tarragona del 3/11 al 24/11

Proposta #3 – Imatge REC 2017

Concepte:

La proposta de cartell del Festival Rec 2018 neix de la premissa de l’atreviment de crear nous camins, representat amb diferents elements del nostre planeta: carreteres, venes, branques, fulles, mapes, arrugues, etc. a través de la fotografia, que és la tècnica que més s’aproxima a la cinematogràfica.

Totes les decisions que prenem a la vida impliquen triar un camí: el camí que agafem per primera vegada –opera prima–, el camí que fem cada dia, el camí de les revolucions, el camí de la inconsciència, de l’acceptació, de la innovació, el camí més recte, o el camí amb més corbes, el camí que ens porta d’un punt A a un punt B.

Quan fem cinema decidim mostrar una part del camí. Fent referència al botó de rec que dóna nom al festival, encerclem la part del camí que mostrem a la pantalla amb un punt vermell, la forma geomètrica més pregnant, cridant així l’atenció de l’espectador.

Aquest punt vermell està fet amb stencil, una tècnica que ens permet representar el punt sobre qualsevol superfície, donant a la proposta un caràcter versàtil i d’immediatesa, reivindicant allò petit i local.