Adolescents, desig, inseguretat, hormones, frustracions i xarxes socials formen un còctel que s’ha agitat de diverses maneres en els últims anys, no sempre amb resultats satisfactoris; però l’hongarès Mihály Schwechtje sap trobar el punt d’equilibri entre tecnologies actuals, sensibilitat adolescent, estètica teen, sexting i un guió calculat, que converteix en un engranatge narratiu que funciona a la perfecció i t’enganxa fins al final. El coming of age esdevé un thriller amb les eines narratives de la contemporaneïtat multipantalla.
Sinopsi: Eszter és una noia insegura de 16 anys que està enamorada en secret del seu professor d’anglès, mentre el seu company de classe Peter està desesperançadament enamorat d’ella. Un dia el profe anuncia que deixarà l’escola per anar-se’n a Londres. El mateix dia Eszter rep un especial missatge de comiat del professor. És la porta d’entrada a un afer en línia de conseqüències inesperades.
Raons per veure-la: El seu ‘descobriment’ al REC 2018 va fer que la pel·lícula obtingués la menció especial. Una de les anàlisis més sincers i directes de la relació dels adolescents amb les xarxes (i les hormones).