XXI Edició: del 2 al 8 de desembre de 2021

Edició Física i online

Projeccions prèvies al CaixaForum Tarragona

Irmã

Drama // Director Vinícius Lopes, Luciana Mazeto
Country Brasil // Language VO Portuguès Sub. Anglès i Català // Any 2020 // Durada 88'
Càsting Maria Galant, Anaís Grala Wegner, Felipe Kannenberg

Quan la malaltia de la seva mare empitjora, dues germanes viatgen a l’interior de Rio Grande do Sul per reunir-se amb el seu pare, absent durant gran part de les seves vides. Ambdues saben que allà no busquen refugi i protecció, sinó una oportunitat per trobar el seu propi alliberament i el dret a posseir el seu destí. Mentrestant, les notícies anuncien l’arribada imminent d’un asteroide que passarà a prop de la Terra. Tot està a punt de canviar.

Des dels paisatges més bells i encisadors de Brasil ens arriba un debut tan hipnòtic com captivador que transita entre la coming of age i el realisme màgic per transportar-nos a un envolvent univers on regnen la feminitat i la sororitat. El cinema brasiler continua retratant el paisatge amb una ineludible tendència a la fantasia que eleva a IRMÃ com una de les òperes primes més suggerents de l’any. En ret compte la seva selecció a tot un festival de Berlin, dins la secció Generation, que reuneix la millor collita de nous treballs del panorama internacional.

World Premiere a la Berlinale   

Estrena a Espanya

Q&A Online amb els directors: dissabte 5 a les 23:00h >Clic aquí per accedir<  Participeu fent les vostres preguntes al xat/comentaris!

  • Dissabte 5 // 15:00TEATRE TARRAGONA