XX Edició: del 2 al 8 de desembre de 2020

Edició Física: Teatre Tarragona // Edició online a Filmin del 26/11 al 16/12

Projeccions prèvies al CaixaForum Tarragona del 3/11 al 24/11

EngegaR / 48 hores

El concurs engegaR / 48 hores pretén donar visibilitat a qualsevol realitzador o realitzadora major de 18 anys de la Província de Tarragona que vulgui participar activament al Festival REC amb una peça audiovisual gravada i editada en un termini màxim de 48 hores. La peça, haurà de contenir les premisses que es faran públiques a la pàgina web del Festival amb el tret de sortida, justament 48 hores abans del termini màxim d’entrega.

L’objectiu és incentivar les persones vinculades o aficionades al món audiovisual i possibilitar unes creacions espontànies, originals i fresques que puguin tenir la possibilitat de visualitzar-se durant els dies del Festival, i que –alhora– tinguin l’opció d’optar al premi engegaR / 48 hores, donant-los nom i visibilitat.

L’autor o autora de la peça guanyadora rebrà un Pack Fan del festival (bossa, samarreta i 8 entrades per assistir a les projeccions).

>BASES ENGEGAR

>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ 

Premissa:

RECvolucions sostenibles.

“Les ciutats epicentres dels canvis globals… canviem, evolucionem i/o desevolucionem? Una de les qüestions a debat més enllà de la propia societat és com aquesta “conviu” amb el seu entorn. Ens hem revolucionat? O potser ja toca? De moment, RECvolucionem-nos!”

Amb el suport de:

Amb el suport de: