Els abonaments estaran disponibles a preus especials a partir del 7 al 17 de novembre. Es podran recollir als punts habituals

 

Les entrades anticipades a preu reduït per al Festival d’enguany es podran adquirir a partir del dimecres 7 fins al 17 de novembre. El REC 2018 se celebrarà de l’1 al 9 de desembre a Tarragona. Els abonaments es vendran als punts de venda habituals: Shiva Music (c/ Cos del Bou, 15), El Lloro (c/ Governador González, 18) i al Cafè Restaurant la Cantonada (c/ Fortuny, 23).

Els preus dels abonaments seran: el de tres pel·lícules tindrà un preu de 12€, el de cinc costarà 18€ i el de vuit pel·lícules es vendrà per 25€. Després del termini establert, es podran adquirir els abonaments de cinc films per 25€.

Durant el festival es vendran les entrades individuals a 6€, tot i que es farà un descompte per aquells que presentin el Carnet Jove o el carnet del Club TR3SC. Per a aquestes persones les entrades tindran un preu de 5€. Per a les sessions familiars, els tiquets costaran 6€ per a un adult i un infant.

A banda dels punts de venda físics, les entrades al REC 2018 també es podran comprar a la web d’Atrapalo o a les taquilles el mateix dia de les projeccions. En aquest cas, serà fins a mitja hora abans de l’inici de la pel·lícula.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LES ENTRADES PER AL REC 2018