Un any més, el Festival REC acull les projeccions dels autors de Tarragona, un espai que serveix per a donar a conèixer les petites perles de realitzadors i realitzadores locals i que enguany ha comptat amb una selecció molt diversa de peces.

Les peces que s’han mostrat aquest dilluns 4 de desembre són:

-‘THE FALLING WOMAN’, d’Alberto Pérez-Mora & Marta Arjona (7’)
-‘ZERRAUTS’, de Ramón Hernández (13’)
-‘X,’ Raquel Choy (9’)
-‘NOVEMBRE 2017’, d’Arnau Artigas, Toni Mazuelos, Laia Mestre, Bárbara Ortiz, Hugo Royo, Edu Rull i Eric Villagrassa (8’)
-‘BITTERSWEET MEMORIES’, d’Adrià Guxens (6’)

El Festival REC 2017 ha encarregat la direcció de l’acte i tria dels participants a la secció Autors de Tarragona a antics membres del Jurat Jove del festival, que han estat els encarregats de fer la selecció de les obres que s’han pogut veure enguany i d’iniciar la nova secció EngegaR / 48 hores, que enguany s’ha dut a terme aquest dilluns, a partir de les 22 hores, a La Cantonada.

La Cantonada acull la nova secció engegaR / 48 HORES

Seguint amb l’objectiu de donar veu als nous talents, aquest any el festival REC ha iniciat una nova iniciativa, el concurs engegaR / 48 HORES, que s’ha dut a terme a La Cantonada aquest dilluns, 4 de desembre, a partir de les 22 hores.

Aquesta iniciativa vol donar visibilitat als realitzadors i realitzadores majors de 18 anys de la provincia de Tarragona que han participat en la trobada, amb una peça audiovisual gravada i editada en un termini màxim de 48 hores.

Enguany, el guanyador de l’edició d’enguany de engegaR / 48 HORES ha estat ‘PETITA’, de Mario Tomàs, Gerard Torres i Sergi Miró. Sota la premissa “que sigui urticari”, han realitzat un curtmetratge de ficció ple de punts de gir, dobles sentits i molt d’humor que ha servit perquè el jurat, format per directors de la secció Autors de Tarragona, l’hagin pronunciat guanyador. Durant la sessió d’aquest dilluns, s’han projectat un total de 5 propostes.