El REC 2016 se celebrarà del 30 de novembre al 6 de desembre del 2016 i també ha obert ja les convocatòries per a la presentació de curtmetratges a la secció Autors de Tarragona

El REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona torna a convocar, per segon any consecutiu, un concurs per al disseny de la imatge del festival. El concurs té com a objectiu donar un pas més en el suport i la reivindicació del talent local, seguint amb la línia del festival.

Els creadors de la província de Tarragona podran presentar un esborrany de la seva proposta fins al dia 10 d’agost del 2016. D’entre les propostes presentades, es triaran 3 finalistes: dues mitjançant votació popular a la pàgina web (www.festivalrec.com) i una seleccionada per l’equip del festival.

Els finalistes rebran una compensació de 300 euros per elaborar una proposta final. D’entre les tres propostes es triarà el guanyador del concurs, que serà l’encarregat de dissenyar totes les aplicacions de la imatge del Festival REC 2016, i rebrà una compensació econòmica de 2000 euros.

La convocatòria per a la secció de cinema local Autors de Tarragona, també oberta

Seguint amb la decidida aposta pel talent local i pels nous creadors, el REC ha obert també la convocatòria per a la seva secció de curtmetratges locals. La secció Autors de Tarragona, consolidada des de fa anys, ofereix una mostra no competitiva dels millors treballs locals de l’any.

La convocatòria està adreçada a realitzadors nascuts o residents a la província de Tarragona, i els curtmetratges es podran presentar fins al 15 de setembre.

Les bases de la convocatòria per al disseny de la imatge, així com per a la presentació de curtmetratges locals, es poden trobar a la pàgina web del REC, www.festivalrec.com, i les novetats es podran seguir mitjançant les xarxes socials del festival, Facebook (REC Tarragona) i Twitter (@RECtgn).