XXI Edition: from 1st to 8th December 2021

Physical and online edition

Pre-projections at CaixaForum Tarragona

Un dels projectes de ‘Primer Test’ tindrà la seva estrena internacional a Karlovy Vary

La pel·lícula Game Over, d’Alba Sotorra, tindrà la seva estrena internacional al Festival de Karlovy Vary el proper mes de juliol.

El film va ser un dels projectes seleccionats pel REC per la primera edició de ‘Primer Test’, una secció dedicada a la presentació de films en fase de postproducció davant d’experts del sector cinematogràfic, per tal de rebre’n l’assessorament i afavorir l’entrada de les peces al mercat internacional.

Game Over s’estrenarà a la categoria competitiva de films documentals del festival (consulteu la notícia a Indiewire).

Aquesta estrena se suma a la world premiere que “Muerte en la Alcarria”, projecte present als ‘One-To-One’ del REC, va gaudir a Visions du Reel, un dels festivals més prestigiosos del circuit de documental.

[:]