XXI Edició: del 2 al 8 de desembre de 2021

Edició Física i online

Projeccions prèvies al CaixaForum Tarragona

20_20

El programa REC 20_20 es podrà veure del 26 de novembre al 16
de desembre i compta amb 14 pel·lícules que van recollir un gran
èxit al festival però que, per diversos motius, no s’han pogut veure
en sales comercials


Aquesta és una gran ocasió per redescobrir un calaix ple de
rareses de qualitat, films que són un autèntic regal tant per
seguidors fidels del festival com per a aquells que ho descobreixin
per primera vegada a través de les xarxes

Un aniversari és sempre motiu de celebració, però també és un immillorable moment per a fer balanç. El Festival REC de Tarragona compleix aquest 2020 dues dècades i celebra aquesta efemèride amb voluntat d’expansió a través de la pàgina de Filmin, oferint una programació exclusiva, independent del festival que se celebrarà presencialment del 2 a el 8 de desembre a Tarragona, una proposta que es proposa il·luminar límits en els quals no ens havíem fixat.


Amb aquest objectiu, el Festival REC i Filmin programen REC 20_20, un canal que certifica la voluntat de Festival REC d’acostar-nos a nous mons amb el repàs a algunes de les pel·lícules que han passat pel festival durant els últims anys, produccions que van funcionar tant a nivell de crítica com de públic i que, per alguna estranya raó, han quedat inèdites en el circuit comercial espanyol.

D’aquesta manera, el festival celebra els seus 20 anys obrint un calaix ple d’estranyes belleses, de propostes que, en el seu dia, van rebre els aplaudiments dels festivals més prestigiosos de món sense
passar per les sales comercials.


És el moment de redescobrir-les. El Festival REC obre el seu arxiu per mostrar REC 20_20, un programa suggestiu, suggerent i evocador. un regal d’aniversari dirigit al col·lectiu que dóna sentit a tot, que és el públic.


El programa és un reflex de l’esforç d’anys de programació d’un dels festivals degans de Catalunya i des del 2009 aposta per Filmin per donar a conèixer els seus descobriments. Amb aquesta nova pàgina, s’aferma aquesta aliança, al mateix temps que s’obre una porta que vol atraure nous seguidors.


Les propostes del programa REC 20_20 es podran veure a Filmin, del 26 de novembre al 16 de desembre de 2020, sense cap cost afegit per als usuaris de Filmin. Qui no sigui subscriptor també pot llogar-les individualment a la pàgina de festival:
https://www.filmin.es/festival/festival-rec
“Rialles, sorpreses, atenció, satisfacció, tedi, sotrac, revelació, inquietud, picades d’ullet, i sobretot, diàleg, converses i moltes complicitats són algunes de les reaccions que han provocat les pel·lícules presentades al Festival REC durant els darrers anys”, enumera el director del Festival REC, Xavier García Puerto, que afegeix que “el millor regal per als espectadors que ens han acompanyat, i per a aquells que arriben de nou, és recuperar
algunes d’aquelles sensacions mostrant les obres que les van provocar”.