En un moment vital per a donar suport a la cultura, el festival ofereix fins a sis abonaments diferents entre 12 i 30 euros amb combinacions entre les projeccions presencials i les pel·lícules en línia

El temps per adquirir aquests abonaments a preus especials és fins el pròxim 9 de novembre.

Setmanes abans de l’inici del festival, els organitzadors del Festival REC llancen una promoció especial d’abonaments de pel·lícules presencials i en línia. Els paquets que surten a preus realment especials i que inclouen diverses opcions que reuneixen les projeccions presencials (del 2 al 8 de desembre) i el catàleg alternatiu de pel·lícules online a través de Filmin (de la última setmana de novembre a mitjans de desembre).

En cas que la força major impedeixi que l’activitat presencial no es dugui a terme es retornarà l’import.

Una ocasió per a donar suport a la cultura i veure cinema encara no estrenat a un preu excepcional

En un moment especialment delicat per al sector cultural, que també s’ha vist afectat per les mesures de toc de queda i estat d’alarma, el Festival REC recupera la declaració institucional de la Generalitat de Catalunya del 22 de setembre, que declara la cultura com a “bé essencial per al desenvolupament integral de la personalitat individual i col·lectiva, que, sense perjudici d’altres drets, cal preservar i fomentar” i per això reitera la voluntat del festival de servir la cultura com un dret de la ciutadania.

“La cultura i el cinema tenen la capacitat de donar-nos perspectiva i fer-nos sentir societat, i en una situació de repunt de la pandèmia, volem donar impuls a la capacitat del sector de fer-nos reflexionar i ser conscient d’allò que ens fa humans i ens ajuda a seguir endavant” declara el director del Festival REC, Xavier Garcia Puerto

Així, aquesta primera venda d’entrades està encarada a tots aquells seguidors incondicionals que han donat el seu suport durant els 20 anys del festival, que es compleixen enguany, i també a aquelles persones que han decidit passar aquells dies a Tarragona i que volen aprofitar per gaudir de les millors òperes primers internacionals i de films no estrenats a les sales.

Abans de desvetllar la programació, l’organització creu que és el moment de premiar als ciutadans i ciutadanes que són més previsors i que creuen en la trajectòria d’un dels festivals culturals mes veterans de Tarragona i una veritable ocasió de gaudir del millor cinema en un marc que ofereix total seguretat com és el Teatre Tarragona.

El temps per adquirir aquests abonaments a preus especials és fins el pròxim 9 de novembre.

 

Opcions disponibles per als interessats i interessades

RECurrent: un abonament de 3 entrades individuals intercanviable per les tres sessions que esculli l’usuari (12 euros).

RÈCord: un abonament de 5 entrades intercanviable per les sessions que esculli l’usuari (18 euros).

REC & Roll: un abonament de 8 entrades individuals intercanviable per les sessions que esculli l’usuari (25 euros).

RECurrent + Filmin: un abonament de 3 entrades individuals intercanviable per les sessions que esculli l’usuari + 1 mes de Filmin (18 euros).

RÈCord + Filmin: un abonament de 5 entrades individuals intercanviable per les sessions que esculli l’usuari + 1 mes de Filmin (24 euros).

REC & Roll + Filmin: un abonament de 8 entrades individuals intercanviable per les sessions que esculli l’usuari + 1 mes de Filmin (30 euros).


Els abonaments es poden comprar a través de:
festivalrec.com/entrades i per Atrapalo (https://tickets.atrapalo.com/entradas/provider/3029/event/4852009) o també físicament als comerços El lloro de la negrita (C/ Governador González, 25), Chas & Chas Tea (Rambla Nova, 67) i Shiva Music (C/ Cos del Bou, 15).

Per tal d’ajudar a totes les persones que tinguin dificultats per realitzar l’intercanvi dels abonaments per les entrades de les sessions, el festival oferirà un recurs d’ajuda a les taquilles del Teatre Tarragona, els dies 30 de novembre i 1 i 2 de desembre —de les 11 a les 13h— a més a més d’una hora abans de cada projecció, del 2 al 8 de desembre, una hora abans de cada projecció.

 

Com bescanviar el codi de compra per les pel·lícules escollides

La compra de l’abonament inclourà l’adquisició d’un codi que, posteriorment, servirà per a bescanviar per la pel·lícula escollida.

Un cop es conegui la programació del festival, els usuaris que hagin fet la seva reserva a cegues podran bescanviar-la per les pel·lícules del seu gust, accedint a l’enllaç de compra que es trobarà en la sinopsi de cada film a les pàgines web www.festivalrec.com i www.atrapalo.com. Un cop feta l’elecció, caldrà inserir el codi per a realitzar la reserva.

En el cas de les reserves per als passis en línia de Filmin, a partir del 10 de novembre els usuaris hauran d’accedir a la web del portal (www.filmin.es) i omplir les dades per a crear el seu compte, o entrar amb normalitat si estan ja registrats. A peu de pàgina caldrà clicar en l’opció “¿Tienes un código?” i introduir el codi, que servirà per gaudir de les pel·lícules del REC online i tots els altres films del catàleg.